Mailbook

Uw handige online adresboek.

Informatie

Kaartjes versturen

Ondanks dat kaartjes steeds minder vaak worden verstuurd, zijn er nog altijd een aantal belangrijke momenten waarbij het sturen van een kaartje centraal staat. Denk aan geboortekaartjes of huwelijksuitnodigen. Maar ook rouwkaarten of verhuisberichten worden nog altijd met de postbode bij mensen thuisbezorgd.

Voorbeeld kaartje

Geboorte, trouwerij of overlijden

Zogenaamde livevents waarderen nog echt het effect van een tastbaar kaartje ontvangen en versturen. Waarbij e-mailen uiteraard veel sneller is, is een fysiek kaartje nog altijd veel waardevoller. Rouwkaarten en geboortekaarten verschijnen toch al snel op de openhaardschouw in huis. Ook bij trouwerijen is een mooie uitnodiging onderdeel van de ervaring die je wilt neerzetten voor je gasten.

Er zijn vele bedrijven online die je helpen met versturen. Dan heb je geen pen en papier meer nodig, maar kan je direct vanuit een online editor ontwerpen en een kaart bij iemand thuis laten bezorgen.

Kaartjes ontwerp

Online zijn er vele kaartjeswebsites die voor tientallen scenario's wel honderden ontwerpen aanbieden. Daarbij kan je deze ontwerpen ook nog vaak zelf personaliseren in een online editor.

De kaartjes sites zorgen ervoor dat het kaartje wordt gedrukt en vaak al dezelfde dag met de post wordt meegegeven.

Mailbook heeft een collectie geboortekaartjes exclusief ontworpen door Nederlands beste ontwerpstudio's.

Zelf ontwerpen

Populair is om zelf kaartjes te ontwerpen. Dat kan met behulp van een designer, maar natuurlijk ook zelf met ontwerpsoftware zoals Photoshop. Het voordeel is dat je een echt uniek kaartje kan sturen. Het nadeel is dat het drukken en versturen van het kaartje een stuk meer werk is.

Met Mailbook kan je een eigen ontwerp ook laten drukken en bezorgen naar je adresboek.

Adresseren

Je envelop of kaart voorzie je altijd van een correct bezorgadres. Adressen kan je gemakkelijk verzamelen met Mailbook door een linkje te delen. Vervolgens kan je deze adressen gebruiken om de post te adresseren. Voor geboortekaartjes bieden we zelf ook een collectie geboortekaartjes die je direct kan adresseren vanuit Mailbook.

Door Mailbook te gebruiken verstuur je kaartjes

  • Rechtstreeks naar je adressen
  • Hoge kwaliteit drukwerk & enveloppen
  • Personalisatie service & proefdrukken

Wil je ook gemakkelijk vanuit je adresboek kaartjes versturen?